Categories Fotbal

Final de întrecere pentru tinerii fotbaliști din zona de vest a țării

În urmă cu câteva zile, pe terenurile sintetice de la baza sportivă Nufărul, s-a disputat a XXVII-a ediție a Campionatului Național al Liceelor Creștine Evanghelice din România.
La festivitatea de deschidere și la festivitatea de premiere invitat special a fost fotbalistul Steliano Filip, căruia gazdele competiției îi mulțumește frumos pentru prezența sa și pentru mesajul care l-a transmis tinerilor sportivi.
Joi s-a disputat meciurile din faza grupelor, iar cele patru echipe care s-au calificat în semifinale au fost: Liceul Teologic Baptist „Emanuel” Oradea, Liceul Penticostal Arad, Liceul Teologic Baptist „Emanuel” Cluj-Napoca, Liceul Teologic Baptist Timișoara.
Rezultatele jocurilor din semifinale au fost: Liceul Teologic Baptist „Emanuel” Cluj-Napoca – Liceul Teologic Baptist „Emanuel” Oradea 1-1 (4-3 d.p.), iar în a doua semifinală Liceul Teologic Baptist Timișoara – Liceul Penticostal Arad 0-0 (3-1 d.p.).
Finala mică a fost câștigată de LTB „Emanuel” Oradea cu scorul de 1-0 împotriva celor de la LTP Arad, iar finala mare a fost castigate de LTB Timișoara cu 4-2 în detrimentul celor de la LTB „Emanuel” Cluj-Napoca.
Distincții speciale: cel mai bun portar Faur Patrick – LTP Arad, golgheterul competiției: Cîrlan Samuel iar premiul de cel mai bun jucător a fost câștigat de Screciu Alexandru – LTB Timișoara. Felicitări câștigătorilor și felicitări tuturor elevilor și profesorilor participanți. Anul viitor gazda competiției vor fi cei de la LTB Timișoara.
Liceul Teologic Penticostal „Betel” Oradea mulțumește tuturor celor împlicați în organizarea acestui eveniment sportiv și sponsorilor: Primăria municipiului Oradea, S.C. European Drinks Internațional SRL, S.C. Certim Vest.SRL, Prodlacta, restaurantul Piața9, sala de evenimente Pallazzo, Kubeti, OTL Oradea, Baza Sportivă Nufărul.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *