Categories Fotbal

Krisztian Dobozi impresionează pentru naționala Ungariei

Krisztian Dobozi, un mijlocaș lateral de 19 ani împrumutat de Sepsi în a doua ligă maghiară, la formația Kazincbarcika, a debutat cu gol pentru naționala U20 a Ungariei. Puștiul e născut la Târgu Secuiesc, are dublă cetățenie, română și maghiară, dar a ales să îmbrace tricoul reprezentativei Ungariei.

La echipa maghiară, Kazincbarcikan Krisztian în are coechipier pe Patrick Gînțe, orădeanul care afost transferat de la FC Bihor la AS Roma. Cei doi au ajuns în Ungaria prin intermediul fostului internațional român, Sorin Cigan care este antrenmor secund la gruparea maghiară.

Un alt orădean, Mario Simuț a semnat un contract pentru o perioadă de cinci ani cu Fehervar FC, fostul Videoton Budapesta. Aceștia din urmă sunt pe locul trei în clasament, și Mario Simuț marcând pentru naționala de Under 21 a Ungariei.

Revenind la Kazincbarcika, ei se află pe locul zece, Krisztian Bobozi bucurându-se de o relație bună cu antrenorul și cu noii colegi, dorința acestuia fiind de a rămâne în Ungariaîn continuare unde joacă meci de meci. Trebuie menționat faptul că tatăl internaționalului român a fost și el fotbalist de primă ligă în România la FC Brașov.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *