Categories Fotbal

FC Bihor în fața a trei partide acasă în opt zile

După trei jocuri în deplasare, pentru fotbaliştii de la FC Bihor urmează acum trei partide pe teren propriu. Acestea se vor desfăşura într-un interval de opt zile, întrucât, după Paşti, Federaţia Română de Fotbal a programat o etapă intermediară în Liga 3.

Mai întâi, în acest weeked, chiar de Vinerea Mare, de la ora 18, roş-albaştrii vor primi replica celor de la CSC Peciu Nou, apoi, marţi, 7 mai, de la aceeaşi oră 18, FC Bihor va juca acasă cu Phoenix Buziaş, pentru ca sâmbătă, 11 mai, tot de la ora 18 (ora de disputare a jocurilor din Liga 3 în luna mai), la Stadionul Iuliu Bodola, roş-albaştrii să primească replica timişorenilor de la Politehnica.

Vă reamintim că, după cinci etapa în play-off, FC Bihor şi-a asigurat participarea la barajul de promovare în Liga 2 de pe primul loc. Formaţia nostră nu mai poate fi detronată din fotoliul de lider al clasamentului în cele patru etape mai rămase de disputat.

Ultimul joc înainte de baraj, cel care va fi şi ultimul din play-off, este programat pentru data de 18 mai, de la ora 18, la Peciu Nou.

De remarcat că în cele trei jocuri din deplasare pe care orădenii le-au susţinut în returul din play-off, ei au obţinut punctaj maxim, după ce şi-au adjudecat două victorii clare, cu 3-0, atât pe terenul echipei CSC Peciu Nou, cât şi pe cel al formaţiei Phoenix Buziaş, după care a venit victoria din derby-ul de la Timişoara, cu Politehnica. Astfel, s-au consemnat trei partide în care roş-albaştrii nu au primit gol.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *