Categories Tenis

Rafa Nadal la ultimul meci oficial pe zgura de la Madrid

Rafa Nadal, revenit pe teren la Madrid, după o lungă perioadă de inactivitate, a reușit să lege câteva partide foarte bune, dar s-a oprit marți seara în faza sferturilor de finală, cedând scor 5-7, 4-6 partida cu Jiri Lehecka.

Rafa Nadal a avut parte de o săptămână foarte bună la turneul de 1000 de puncte de la Madrid.
Revenit pe teren pe suprafața sa favorită, după o lungă perioadă în care a fost măcinat de accidentări și după un început de an extrem de complicat, Nadal a reușit câteva jocuri solide, care îi pot oferi speranțe pentru un parcurs bun la Roland Garros, în cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

 

În fața fanilor madrileni, Nadal s-a oprit în faza optimilor de finală, fiind eliminat de cehul Jiri Lehecka, cu scorul 5-7, 4-6.

Ibericul a încercat să lupte și să meargă în sferturi, acolo unde deja aștepta Daniil Medvedev, dar jucătorul de 22 de ani a fost impecabil la serviciu și i-a pus mari probleme multiplului campion, care cel mai probabil a jucat ultimul său meci din carieră la turneul de la Madrid.

Rafa a cedat în două seturi jocul din optimi, chiar dacă a dat semne că poate reveni, iar la final organizatorii au pregătit un moment emoționant, prin care să celebreze performanțele avute de acesta, de-a lungul timpului, în capitala Spaniei.
Nadal a fost de 5 ori campion la Madrid, reușind să obțină cele mai multe trofee din istorie la această competiție. Și-a trecut în palmares titlul în 2005, 2010, 2013, 2014 și ultima dată în 2017.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *