Categories Alte sporturi

Ronnie O’Sullivan o nouă performanță istorică

Ronnie O’Sullivan a reuşit o nouă performanţă de senzaţie! În căutarea celui de al optulea Campionat Mondial, ceea ce ar reprezenta un record absolut, Ronnie O’Sullivan a doborât o altă bornă.

O’Sullivan a devenit singurul jucător de snooker din istorie care a realizat cel puţin un break de 100 de puncte la Crucible în 30 de ani consecutivi!

Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker
Britanicul a stabilit acest record în primul tur de la Crucible, acolo unde l-a „demolat” pe galezul Jackson Page. Scorul final a fost de 10-1 pentru O’Sullivan.

„Racheta” a realizat un break de 126 de puncte în jocul al cincilea al partidei cu Page. Cu acest break, a dus scorul la 5-0. Page a vorbit la finalul partidei, remarcând jocul de siguranţă al lui Ronnie O’Sullivan. Britanicul este recunoscut pentru stilul lui ofensiv, dar în primul tur de la Crucible a etalat un joc perfect.

Page a susţinut chiar că Ronnie ar putea avea cel mai bun joc de siguranţă din circuit, remarcă absolut surprinzătoare.

„Am fost ca un iepure în lumina farurilor în primele patru jocuri, pur și simplu nu am putut face nimic. Am reușit să fac un break mare în al șaptelea frame, dar în afară de asta am fost slab. Este întotdeauna greu să joci cu Ronnie, el te pune în poziții dificile și nu am putut să intru în meci. El te pune în poziții grele și știi că nu poți rata. Știi că jocul tău de siguranță trebuie să fie bun, iar al meu nu a fost. Îmi place să joc împotriva celor mai buni jucători, pentru că de obicei aduc cel mai bun joc al meu la masă, dar acum pur și simplu nu am făcut asta. Nu poți juca bine tot timpul, așa că o să aștept cu nerăbdare următorul turneu.

„Pentru că jocul lui în construcția break-urilor este atât de bun, nimeni nu vede asta„
Este greu acolo împotriva jucătorilor de top, în special a lui Ronnie, el este atât de obișnuit cu acest turneu și eu nu sunt. Toată lumea știe că poate construi break-uri mari foarte ușor, toți jucătorii pot face asta, evident că el o face în mod prolific. Dar jocul lui de siguranță este probabil cel mai bun din circuit. Dar pentru că jocul lui în construcția break-urilor este atât de bun, nimeni nu vede asta. El te pune în poziții în care nimeni altcineva nu te poate pune.

El are o aură, toată lumea spune asta, dar are o aură specială. Nici măcar nu sunt prea deranjat de înfrângerea asta, el are acea aură și tu, ca adversar, o simți. Te pune în poziții în care nu mulți jucători te pot pune. E un coșmar să joci cu el”, a declarat Jackson Page după înfrângerea usturătoare, potrivit metro.uk.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *