Categories Baschet

CSM-ul cedează și în meciul secund de la Voluntari

CSM CSU Oradea a fost învinsă de CSO Voluntari, scor 87-77, în Meciul 4 din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc vineri (03.05), la Sala Sporturilor Gabriela Szabo din Voluntari.

Partida a demarat favorabil echipei gazdă. Similar jocului anterior, Voluntari s-a desprins la nouă puncte în primele două minute de joc efectiv. Jocul echipei orădene a fost modest, numeroase greșeli în atac fiind dublate de imprecizii în apărare. Gaddy și Gotcher au fost sancționați cu câte două greșeli personale fiecare. Roș-albaștrii au pierdut numeroase posesii, iar procentajele au lăsat mult de dorit. La prima pauză scorul era de 27-19.

Ecartul a urcat la 14 lungimi în debutul celei de-a 2-a secvențe. Ambele echipe au fost precise la linia de pedeapsă, însă formația din Voluntari a găsit soluții să se mențină în control pe tabela de marcaj. CSM CSU Oradea a beneficiat de mai multe reușite din partea lui Kris Richard, acestea aducându-i pe roș-albaștri la doar șase puncte. Finalul reprizei a aparținut gazdelor, acestea stabilind scorul la pauză de la linia de pedeapsă, scor 48-38.

Sfertul al 3-lea a fost dominat în totalitate de ilfovenilor. Aceștia au menținut un avantaj de cel puțin zece puncte, găsind soluții împotriva defensivei orădene. De altfel, roș-albaștrii au fost depășiți cu regularitate de adversari, fie că a fost vorba despre acțiuni individuale sau colective. După 30 minute de joc scorul era de 73-59.

Ultimul act a fost controlat de formația antrenată de Ainars Bagatskis. Ilfovenii au păstrat ecartul construit, formația orădeană nefiind suficient de inspirată. Roș-albaștrii au rămas datori în ambele faze ale jocului. Partida s-a încheiat cu victoria formației locale.

Kris Richard a totalizat 21 puncte, Lennard Freeman a adăugat 12 puncte, iar Donatas Tarolis a avut 11 puncte pentru CSM CSU Oradea. De cealaltă parte, Trevon Allen a izbutit 23 puncte, iar KeyShawn Feazell a terminat cu 15 puncte pentru CSO Voluntari.

Scorul general devine 2-2. Seria se întoarce la Oradea. Meciul 5, decisiv, se va desfășura marți (07.05), la Oradea Arena.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *