Categories Fotbal

Un mare pas înainte pentru fotbalul bihorean!!!

Transilvania Sport Academy și Clubul Zenit Oradea iși unesc forțele pentru a oferi CELE MAI BUNE CONDIȚII DE ANTRENAMENT, JOC ȘI CONTINUITATE PENTRU COPII!!!
Oradea, 31.05.2024 – Transilvania Sport Academy are plăcerea de a anunța un moment semnificativ în călătoria sa de a deveni o academie de fotbal de top. Suntem încântați să primim în familia noastră renumitul club Zenit Oradea, sub conducerea distinsului fost fotbalist și antrenor de valoare Zeno Bundea.
Clubul Zenit Oradea aduce cu sine o vastă expertiză în antrenamentul fotbaliștilor, în timp ce Transilvania Sport Academy contribuie cu resursele sale de excepție, incluzând două baze sportive de nivel foarte înalt. Pasiunea comună pentru fotbal a făcut posibil acest parteneriat strategic. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune condiții de antrenament, dezvoltare și progres pentru toți tinerii pasionați de fotbal, asigurându-le continuitate în cadrul unei academii care beneficiază și de o echipă de seniori.
Ce oferim:
✅ Nucleu solid de jucători: Transilvania Sport Academy va beneficia de nucleul de jucători format de peste 10 ani de zile de către clubul Zenit.
Invitam toti copiii care iși doresc, sa ni se alăture, scopul nostru este sa formăm echipe competitive și performante la toate grupele de vârstă. Înscrierile sunt deschise! ⭐️⚽️
✅ Antrenori de elită: Dintre antrenorii noștri îi amintim pe: Pavel Popovits, Zeno Bundea, Ovidiu Lazăr, Tibor Szelesi, și alții. Îi apreciem mult și le dorim mult succes în tot ceea ce vor realiza cu copiii și jucătorii noștri!
✅ Facilități de top: Transilvania Sport Academy beneficiază de cea mai modernă și profesionistă suprafață de joc posibilă!
✅ Participare în Competiții de Elită: Începând din această vară, două echipe de juniori (2011 si 2012), vor fi înscrise în Campionatul de Elită, cea mai importantă competiție organizată de Federația Română de Fotbal pentru copii. Academia va continua să înscrie și grupele mai mici (2013, 2014, 2015) în campionatele de elită, pe măsură ce FRF le va organiza.
✅ Oportunități de carieră: Copiii vor avea posibilitatea de a crește și de a evolua în cadrul academiei, cu șansa de a juca pentru echipa mare, care urmărește excelența și promovarea la cel mai înalt nivel în fotbal.
✅ Antrenamente adaptate: Toți jucătorii vor beneficia de antrenamente specifice vârstei și nivelului de joc. Se vor crea una sau mai multe grupe de copii, organizate în funcție de nivelul fotbalistic al acestora la momentul formării grupelor. Antrenorii vor fi evaluați la finalul fiecărui sezon competițional și vor beneficia pe tot parcursul anului de cursuri și seminarii de specializare.
✅ Meciuri săptămânale: Una dintre politicile importante ale academiei este aceea de a oferi tinerilor jucători meciuri (oficiale sau amicale) în fiecare weekend. Aceasta reprezintă o oportunitate pentru părinți de a vedea constant evoluția copiilor lor.
✅ Antrenamente deschise: Toate antrenamentele vor fi realizate în regim deschis, astfel încât părinții pot asista și la antrenamente, dacă își doresc acest lucru.
⭐️🥇Obiectivul Academiei:
Transilvania Sport Academy are ca obiectiv să ajute toți copiii care vor evolua în cadrul academiei să atingă cel mai bun nivel posibil pentru ei, contribuind astfel si la creșterea valorii fotbalului bihorean. Educația copiilor va fi considerată la fel de importantă ca și dezvoltarea capacităților lor tehnice și motrice, pentru a oferi societății tineri de succes, încrezători și cu un simț al echipei bine dezvoltat. Vom consilia și părinții pentru a-și putea îndeplini rolul lor esențial în acest obiectiv, la fel de important ca și cel al antrenorilor academiei.
✅ Grupe de vârstă: Academia va avea grupe începând de la vârsta de 4 ani și până la 19 ani (echipa U19), asigurând astfel o dezvoltare continuă și coerentă a tinerilor fotbaliști.
Începând de astăzi, ✅ înscrierile sunt deschise pentru toate grupele de vârstă.
Pentru mai multe informații, contactați-ne la 0771.300.600
🥇 Alege Transilvania Sport Academy și oferă-i copilului tău șansa de a-și dezvolta talentul într-un mediu profesionist și sigur! Te așteptăm cu drag să faci parte din familia noastră sportivă!

About Author