Salbă de medalii pentru karateka bihoreni

Peste 350 de sportivi din 24 de oraşe ale ţării s-au întâlnit sâmbătă la Giroc, cu ocazia celei de-a zecea ediţii a Cupei de karate Sho-Dan, organizată de Karate Club Giroc în colaborare cu Sho-Dan Karate, cluburi partenere. Sala de sport a Liceului David Voniga a fost gazdă primitoare pentru sutele de părinţi prezenţi la eveniment, ce au trăit la intensitate maximă evoluţia copiilor lor, încurajându-i dar savurând totodată un spectacol-maraton agreabil de karate.

Graţie unei organizări desăvîrşite a clubului gazdă, în frunte cu inimoşii George Coca și Tig Radu, şi a sprijinului oferit de Primăria Giroc şi o serie de sponsori, ediţia din acest an a evenimentului le-a depăşit pe precedentele, devenind o reală rampă de consacrare a sportivilor participanţi.

Sportivii echipei de Karate Shotokan de la centrul de performanţă al Clubului Sportiv Shogunul Oradea & cercul de Karate Shotokan al Palatului Copiilor Oradea pregătită de prof. Ioan Vaida şi Elena Vaida, au reuşit să îşi adjudece 19 medalii dintre care din care 7 de aur prin sportivi (2 aur-Ficuț Rareș, 1 aur-Hanga Iasmina, 1 aur-Hanga Carina, 1 aur-Faur Cezara, 2 aur-Cionca David) 6 medalii de argint prin sportivi (1 argint-Szabo Krisztian, 1 argint-Hanga Iasmina, 1 argint-Hanga Carina, 1 argint-Mihelea Anamaria, 2 argint-Cionca David) şi 6 medalii de bronz prin sportivi (2 bronz-Faur Cezara, 2 bronz-Szabo Krisztian, 2 bronz-Mihelea Anamaria) la probele de kumite individual.

About Author