Categories Fotbal

Al Hilal cu Razvan Lucescu pe banca, cedeaza in finala mica

Monterrey a câștigat finala mică de la Campionatul Mondial al Cluburilor, după ce s-a impus la loviturile de departajare în fața lui Al Hilal, echipă pregătită de Răzvan Lucescu.
Al Hilal a deschis scorul în meciul de la Doha, arbitrat de Ovidiu Hațegan. Eduardo a înscris în minutul 35, cu o lovitură de cap, la finalul unei centrări excelente oferite de Al Shahrani. Gonzalez a restabilit egalitatea la 10 minute după pauză, tot cu capul. Monterrey a preluat conducerea pentru prima oară în finala mică, cu un șut plasat din careul mic.

Gomis, cel mai experimentat jucător al lui Răzvan Lucescu, a egalat pentru formația saudită, grație unui plonjon cu capul, expediat exact lângă bară. După 90 de minute, cele două echipe se aflau la egalitate, așa că ocupanta locului 3 s-a decis la loviturile de departajare. Campionii Americii de Nord au fost mai inspirați și s-au impus cu 4-3, după ce portarul Cardenas a apărat două lovituri. Tot Cardenas a executat penalty-ul decisiv și le-a adus bronzul mexicanilor la Mondialul Cluburilor.

Finala mare dintre Liverpool și Flamengo va fi tot astăzi, de la ora 19:30. Cele două formații s-au întâlnit și în urmă cu 28 de ani, când clubul brazilian câștiga trofeul.

About Author