Categories Fotbal

Salariu fabulos pentru antrenorul Jorge Jesus

Antrenorul Jorge Jesus (65 de ani foto) îşi va prelungi contractul cu campioana Braziliei şi a Americii de Sud, Flamengo, până în iunie 2021. Potrivit lequipe.fr, lusitanul va încasa un salariu anual de patru milioane de euro. Precedentul lui contract înceta la 17 iunie.

La mijlocul lunii martie, Jorge Jesus a fost testat pozitiv cu coronavirus şi plasat în carantină. Clubul brazilian a precizat atunci că au fost testaţi jucătorii, staff-ul tehnic şi angajaţii clubului, însă doar testul portughezului a avut rezultat pozitiv. „Voi sta în carantină. Cred că într-o săptămână, dacă Dumnezeu vrea, totul va reveni la normal”, a scris antrenorul pe Instagram.
La o săptămână după aceea, Jorge Jesus a fost deranjat de faptul că unii ziarişti l-au aşteptat pe aeroportul din Lisabona fără să respecte regulile de protecție şi de distanțare fizică, în contextul pandemiei de coronavirus. Cum campionatul în Brazilia a fost amânat, Jorge Jesus a decis atunci să se izoleze acasă, în Portugalia. El a sosit, marţi, la Lisabona, purtând o mască de protecţie şi mănuşi, spre deosebire de jurnaliştii care l-au aşteptat şi care l-au „bombardat” cu întrebări. „Lăsaţi-mă, nu respectaţi regulile. Ar fi trebuit să luaţi virusul”, s-a răstit Jesus la ziariști, iritat.

About Author