Categories Atletism

Mihai Dringo în fața celei mai importante curse din carieră

După o perioadă de trei săptămâni în care a fost alături de antrenorul Robert Olah în cantonamentul montan din Poiana Brașov, performerul orădean Mihai Dringo (foto) legitimat la CSM – CSU Oradea a coborât la Snagov. Aici el efectuează zilnic câte două antrenamente sub îndrumarea lui Robert Olah, cel care în 2021 a fost declarat antrenorul anului în atletismul românesc.

Mihai Dringo este noul recordmen al României în proba de 400 m, el pur și simplu a explodat în acest an cu performanțe greu de imaginat.

În aceste condiții el a reușit să obțină baremul pentru calificarea la Campionatul European de la Munchen, perioada 15-21 august. Cei doi bihoreani, ambii din zona Beiușului cu o valoarea incontestabilă vor face parte din delegația României care va decola spre Munchen sâmbătă seara.

Luni 15 august de la ora României 19,15 Mihai Dringo va lua startul în serii având al nouălea timp înainte de startul întrecerii. dacă se va califica în semifinale, marți 16 august de la ora 12,15 a României are o șansă imensă să facă finală. În condițiile în care va reuși să mențină în următorii ani performanța obținută până acum, Mihai Dringo are șanse cu adevărat reale să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, o realizare cu adevărat incredibilă dacă ținem cont de condițiile în care își desfășoară activitatea.

Oricum la ora acesta Mihai Dringo face parte dintr-o categorie extrem de selectă a atleților bihoreani care au luat startul la un Campionat European în aer liber.

Campionatele Europene de Atletism Fiind bijuteria coroanei evenimentelor organizate de European Athletics, Campionatele Europene de Atletism bienale sunt vitrina celor mai bune pe care le poate oferi ramura continentală a sportului. Campionatele reunesc cei mai buni sportivi europeni care produc în mod obișnuit performanțe remarcabile care, la rândul lor, oferă un spectacol strălucitor atât pentru pasionații de atletism, cât și pentru iubitorii de sport în general. Campionatele se desfășoară în fața unor stadioane pline și generează audiențe TV uriașe în toată Europa. Desfășurate pentru prima dată în 1934 în orașul italian Torino, din 2010, Campionatele Europene de Atletism au fost organizate o dată la doi ani, iar din 2018 fac parte din evenimentul multi-sport quadrienal, Campionatele Europene. În 2022, Campionatele Europene de Atletism vor face parte din Campionatele Europene de la München 2022 cu alte opt sporturi.
Echipa de Seniori a României
Mult succes!!!💙💛❤️
Hai România!!! 💙💛❤️
Succes tuturor!!!🙏👏👏👏
🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴
1.Ghelber Bianca Florentina Sportivă
2.Stanciu Daniela Sportivă

 1. Rotaru Kottmann Alina Sportivă
 2. Rodean Ana Veronica Sportivă
 3. Acatrinei Mihaela Sportivă
 4. Iusco Florentina Costina Sportivă
 5. Bobocea Claudia Mihaela Sportivă
 6. Taloş Elena Andreea Sportivă
 7. Prisecaru Claudia Sportivă
 8. Toader Andrei Rareş Sportiv
 9. Novac Alexandru Mihăiţă Sportiv
 10. Firfirică Alin Alexandru Sportiv
 11. Dringo Mihai Sorin Sportiv
 12. Bitan Gabriel Sportiv
 13. Grecu Răzvan Cristian Sportiv
 14. Corneschi Ilie Alexandru Sportiv
 15. Toboc Valentin Sportiv
 16. Cocioran Marius Iulian Sportiv
 17. Mihăilă Narcis
  Sportiv
 18. Both Denis Sportiv
 19. Anton Alin Ionut Sportiv
 20. Melinte Mihaela Antrenor
 21. Toader-Tirichiţă Sorin Antrenor
 22. Agachi Teodoru Antrenor
 23. Orza Olimpiu Cristian Antrenor
 24. Olah Robert Antrenor
 25. Corucle Mihai Antrenor
 26. Anghel Valentin Antrenor
 27. Avram Gabriel Mihai Antrenor
 28. Grigore Cornel Antrenor
 29. Alexe Nicolae Antrenor
 30. Toboc Mihaela Antrenor
 31. Onaca Antonia Medic
 32. Nicolae Florian Kinetoterapeut
 33. Pantelimon Oana Team leader

About Author