A ratat medalia într-o conjunctură favorabilă

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Budapesta, Campionatul European de Powerlifting – Împins din culcat CLASIC și ECHIPAT, acolo unde din echipa națională condusă de președintele și antrenorul federal Pănăzan Ovidiu, au făcut parte și sportivii clubului nostru Lupaș Florin Ionuț și Popa Iustinian.

Menționăm că această competiție a strâns la start un număr record de participanți (1021). Iustinian a reușit să ocupe locul V la categoria Master 1 + 120 kg, pe când Florin Lupaș la categoria Seniori +120 kg a ratat validarea după 3 încercări! În susținerea sportivului Florin Lupaș au fost prezenți doamna director PETŐ Dalma, respectiv coordonatorul de secții Tulkos Rómeó, precum președintele Asociației Simpatizanților C.S. Crișul Oradea, Lupaș Laura Ioana. Felicitări sportivilor!

About Author

1 comment

Costel says:

ba, Lupas asta e un profitor frate ! orice, numa bani sa iasa ! acuma de curand el impreuna cu Tulkus s-au afiliat la Federatia de… Pescuit, ca sa poata elibera permise de pescuit (alea costa, si daca dai 2-300 pe an faci deja 15-20.000 de lei de bagat la buzunar). Pe bune ? Pescuit !?

Comments are closed.