Categories Fotbal

Lotusul clar cu prima șașnsă pe propriul teren

În perioada 9-10 septembrie se vor desfășura jocurile din cadrul etapei a 3-a a Ligii a 3-a de fotbal din țara noastră. În Seria a 10-a, FC Bihor Oradea se deplasează la Dej sâmbătă 10 septembrie, pentru partida cu C.S. Mineru 1947 de la ora 17:00.

Antrenorul nostru, Florin Farcaș (foto) prefațează partida de la Dej, contând pentru etapa a 3-a din Liga 3 Seria 10 :
„Ne deplasam la Dej, o echipă cu un lot bun calitativ. Cu siguranță ne așteaptă un joc greu ținând cont de începutul nefavorabil al adversarului. Este o echipa care și-a schimbat antrenorul și cu siguranță vor fi mult mai motivați! Noi suntem la un început de drum promițător. Ne pregătim pentru un joc dificil și trebuie să eliminam greșelile individuale. Încercăm să facem un joc bun și prin evoluția noastră sa scoatem rezultatul dorit!” În mod normal, roș-albaștrii care trec printr-o perioadă pozitivă pot emite pretenții în fața unui adversar care în această săptămână a schimbat antrenorul principal.
De la aceeași oră, doar vineri la Sânmartin, Lotus Băile Felix primește vizita celor de la CSM Sighetul Marmației într-un meci în care organizatorii au prima șansă. Trebuie precizat faptul că FC Bihor are maximum de puncte după primele două runde în timp ce Lotus are o victorie și un meci pierdut.

Celelalte jocuri se vor desfășura după programul:
Sep 10, 2022 17:00 CSM Victoria Carei – SCM Zalău
Sep 10, 2022 17:00 CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei – CSM Satu Mare
Sep 10, 2022 17:00 FC CFR 1907 Cluj SA 2 – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud


About Author