Categories Baschet

Net superiori într-un amical eficient

CSM CSU Oradea s-a confruntat cu BC CSU Sibiu la primul meci susținut în Oradea Arena. Roș-albaștrii au învins cu scorul de 86-76, într-o partidă de verificare desfășurată vineri (09.09).

Partida a fost controlată de orădeni. Aceștia au început jocul cu Neal, Richard, Carter, Tarolis și Baciu. Primele minute au consemnat mai multe schimbări la conducere pe tabela de marcaj. CSM-ul a terminat secvența inaugurală în avantaj minim, scor 23-20.

În continuare, formația antrenată de Cristian Achim a găsit soluții în ofensivă, Donatas Tarolis și Mark Ogden reușind să se remarce în mod deosebit la finalizare. Prima repriză s-a terminat cu scorul de 46-36.

Staff-ul tehnic al CSM CSU Oradea a rotit jucătorii cu generozitate în repriza secundă. Gazdele și-au mărit avantajul, ajungând la un maxim de 21 lungimi. Apărarea a provocat mai multe greșeli în jocul de construcție al sibienilor. Spre finalul jocului a fost trimis în teren și Marian Schmidt.

Donatas Tarolis a totalizat 19 puncte, 6 recuperări, Mark Ogden a adăugat 14 puncte, 5 recuperări, iar Cătălin Baciu a terminat cu 10 puncte pentru CSM CSU Oradea. Erick Neal a livrat 13 pase decisive în această partidă. De cealaltă parte, Unai Mendicote a reușit 19 puncte, 5 recuperări pentru CSU Sibiu.

CSM CSU Oradea se deplasează la finele acestei săptămâni în Serbia, pentru un stagiu de pregătire centralizat în această țară. Aici, roș-albaștrii vor efectua antrenamente și au programate trei meciuri test. Vom reveni cu programul acestora.

About Author