Categories Fotbal

Spectacol fotbalistic juvenil la Nojorid

În weekend-ul care tocmai a trecut am organizat cel mai mare turneu de fotbal juvenil din județul Bihor CUPA CRIȘANA, ediția 1 pe terenurile sintetice acoperite din Nojorid, unde au luat parte 32 de echipe din 5 județe și o echipă din Ungaria. Turneul s-au desfășurat în două zile cu participarea a peste 350 copii la 4 categorii de vârstă: U8, U9, U11 și U13.
Câștigătorii primei ediții a Cupei Crisana au fost: U8- JVSC Komádi din Ungaria; U9- CS CRIȘANA ORADEA; U11- OLIMPIA SALONTA și U13- VICTORIA CAREI
A fost un adevărat regal fotbalistic cu meciuri spectaculoase și electrizante, ne bucurăm că am reușit să avem o competiție echilibrată și frumoasă!
Doresc să le mulțumesc tuturor participanților pentru spectacolul oferit in spiritul fair playului!
Mulțumim AJF Bihor pentru sprijinul oferit, mulțumiri staffului CS CRIȘANA pentru organizarea impecabilă și părințiilor care s-au implicat și dedicat 100%.
La acest turneu toți am fost câștigători dar cel mai câștigați au fost copii care la final toți copii participanți au fost răsplătiți cu diplome și medalii.
Echipele participante: ACS CRIȘANA Oradea; Viitorul Beiuș, ACS Voința Sângeorgiu de Pădure, ACS Speranța Albac, Viitorul Borș, Victoria Carei, Olimpia Salonta, Bihorul Beiuș, Nuovo Calcio Sânmartin, Unirea Santana, Juventus Oradea, Sc Sălard, United Bihor, Unirea Valea lui Mihai și echipa invitată din Ungaria JVSC Komádi le mulțumim pentru spectacol.
Pentru noi CS CRIȘANA a fost un turneu foarte reușit din toate punctele de vedere.
La U8 am avut 2 victorii și 2 înfrângeri, la U11 am avut o remiză, o victorie si 2 înfrângeri, la U13- am avut 2 victorii, o remiză și o înfrângere, iar cireașa de pe tort au pus-o copii de la U9 unde au câștigat turneul cu 4 victorii din 4. Bravo pentru toți suntem mândri de voi!

About Author