Categories Fotbal

Pregătiți pentru startul oficial la returului

În cursul după-amiezii de sâmbătă FC Bihor a disputat ultimul joc de veficare înainte de startul sezonului de primăvară. Adversaia i-afost CSC Diosig, liderul Seriei Nord a ligii a 4-a Bihor. La finele unui joc controlat în cea mai mare parte a lui de roș-albaștrii, aceștia s-au impus cu scorul de 3-0 (2-0) după reușita lui

Gheorghiță și dubla lui Marius Hosu. Practic Florin Fărcaș antrenorul gazdelor a utilizat toți jucătorii care i-a avut la dispoziție cu excepția lui Jurj și Ban, ambii suspendați pentru jocul de sâmbăta viitoare cu Satu Mare. Un plus pentru nou veniți Gal, Serediuc, Jurj sau Fărcaș care s-au integrat bine și au arătat că pot aduce un plus valoare echipei, dar mai sunt unele detalii de pus la punct. Din păcate la capitolul portari încă le lipsește un portar valoros și cu experiență Bob sau Mergheș fiind încă doi portari care nu au confirmat la acest nivel.

Revenind la joc, gazdele au impus un ritm de joc destul de bun, doar că au ratat o sumedenie de ocazii, Marius Hosu fiind în prin plan cu execuții care te fac să te gândești că la un meci oficial irosind astfel de situații pot duce la înfrângeri. Serediuc este ezitant și lent înteriorul careului, fiind în schimb un bun servant. Partea a doua a adus o serie de schimbări în ambele tabere iar acțiunile individuale au fost mult mai dese. Ne așteaptă o săptămână cu antrenamente intense în care se pregătește cât mai bine primul joc oficial din 2023 cu CSM Satu Mare.

FC Bihor: Bob – Jurj, Stan, Gal, Ioviță – Farcaș – Petruș, Serediuc, Cherman, Gheorghiță – Hosu. Au mai intrat: Mergheș – Drăgan, Gunie, Moga, Alex Popa, Andrei Hosu, Chindlea, Roșu, Alex Popa.

About Author