Categories Fotbal

FC Bihor pornește cu prima șansă în disputa de sâmbătă

În cursul dimineții de ieri în sala de conferințe a stadionului Iuliu Bodola din Oradea a avut loc o conferință de presă în prefața jocului dintre FC Bihor și CSM Satu Mare, care va avea loc sâmbătă. Au fost prezenți Florin Fărcaș, antrenor principal și jucătorii Radu Bob, Richard Fărcaș și Constantin Roșu.

Așa cum era de așteptat obiectivul principal al organizatorilor este obținerea celor trei puncte care practic le-au asigura și matematic prezența în play-off. După o pauză de trei luni, Florin Fărcaș a făcut o primă analiză a perioadei de pregătire:

Suntem destul de mulțumiți de perioada asta de încărcări, de întreaga activitate a clubului și de rezultatele din meciurile amicale. Acum trebuie să ne concentrăm pe jocurile oficiale. Așa cum am mai spus, sperăm ca echipa să ofere calitate și totodată rezultatele să fie cele dorite. La o primă comparație cu sezonul trecut, putem oferi dubluri pe posturi, iar seria este una mult mai mare.  Vom oborda fiecare meci la victorie pentru progres și creștere în valoare, cei tineri s-au maturizat față de sezonul trecut, vom fi motivați la ora jocului și vom da maximum.

Referitor la lotul de jucători trebuie spus că Jurj, Lupșe și Ban sunt suspendați pentru jocul de sâmbătă iar Ioviță este accidentat. În aceste condiții va exista o improvizație în sistemul defensiv al formației de start.

După nouă ani petrecuți departe de casă, Richard Farcaș, cel care este băiatul antrenorului a revenit acasă și a semnat pentru o perioadă de un an și jumătate cu FC Bihor. Pe majoritatea componenților echipei îi cunoștea de mai mult timp și a decis să joace cel puțin până în vară la gruparea bihoreană. Avem o echipă cu potențial, este un mixt de echipă cu jucători tineri și cu cei maturi un conglomerat între tinerețe și bătrânețe.

La rândul său, portarul Radu Bob nu s-a ferit de cuvinte și este primul care declară că FC Bihor își propune cu prioritar promovarea,  în condițiile în care public până acum nu a spus-o nimeni din conducere. Este clar că cu toții vor să promoveze, doar că se ascund de un asemenea obiectiv care fără probleme poate fiîn deplinit.

Constantin Roșu, cel care a fost o perioadă lungă accidentat și nu a ajutat echipe, revine cu forțe proaspete vorbin depres accederea în play-off în primă instanță pentru ca după aceea să promoveze în liga a doua.

Consideră că este o echipă unită, că adversarii sunt în general la același nivel cu roș-albaștrii și că e normal ca FC Bihor să fie acolo sus pentru că orașul merită o echipă în liga a doua iar acest obiectiv este realizabil.

La fel ca și la celelalte jocuri, intrerea generală va fi 10 lei, copii până la 14 ani având intrerea gratuită. Florin Fărcaș a ținut să facă un apel la iubitorii fotbalului să vină într-un număr cât mai mare să susțină echipa pentru că va avea nevoie în fiecrae joc, acum fiind foarte importante punctele.

About Author