Orice medalie internațională e valoroasă în felul ei

Sportivii clubului de la centrul de performanță Shogunul Oradea & Palatul Copiilor Oradea s-au întors cu 3 medalii de la întrecerile turneului internațional 33. HUNGARIAN TATAMI KARATE CUP, care a avut loc la Szigetszentmiklós in Ungaria.
Clubul orădean condus de profesor Ioan si Elena Vaida a deplasat 11 karateka la puternicul turneu internaţional ce a avut loc în perioada 3-4 martie şi care a reunit la start sportivi din 19 de ţări ca: Austria, Algeria, Bulgaria, Bosnia and Herzegovina, Croația, Cehia, Cipru, Anglia, Grecia, Ungaria, Italia, Germania, Iordania, Liban, Moldova, Maroc, România, Serbia, Slovacia, Ucraina. Astfel, peste 600 de karateka din Europa, s-au întrecut pe cele 6 tatami în sala sporturilor din Szigetszentmiklós / Ungaria.
Dintre cei 11 karateka oradeni, doi s-au remarcat în mod special. Este vorba despre sportivii Luca Lalescu şi Rareș Ficuț .
Luca Lalescu s-a clasat la dublu la probele de kumite individual pe locul al doilea şi a intrat în posesia medaliilor de argint în cadrul categoriei -68 juniori si -67 kg seniori, în timp ce Rareș Ficuț a ocupat locul III şi a cucerit bronzul la categoria -25 kg copii 1.
-locul-IV- Donea Denis– kumite individual
-locul-IV-Lencar Denis– kumite individual
-locul-IV-Kela Andreea – kumite individual
-locul-IV- Debelka Erik– kumite individual
-locul-IV-Faur Cezara– kumite individual
-locul-IV-Mihelea Anamaria– kumite individual
-locul-V-Cionca David – kumite individual
-locul-V-Szabo Krisztian – kumite individual
-locul-V-Cipleu Paul– kumite individual

About Author