Primul bihorean ajuns la centura neagră 6 DAN

De curând, preşedintele Clubului Sportiv King do-Lions Oradea, Romeo Tulkos, în urma participării la Stagiul Internaţional de Instructori, desfăşurat în perioada 25-26 martie , a dobândit dreptul de a susţine examen de avansare de la centura neagră 5DAN la 6DAN.
După îndeplinirea formalităţilor, în care s-a primit dreptul de examinare de la Federaţia Internaţională de Taekwon-do cu sediul în Viena (Austria) Romeo Tulkos, a fost examinat de către GM Hwang Ho Yong 9DAN (prim-vicepreşedintele Federaţiei Internaţonale de Taekwon-do).
Joi 20 aprilie 2023 au fost semnate documentele de promovare ale preşedintelui clubului orădean, astfel dl. Romeo Tulkos devine primul orădean care în Taekwon-do ajunge la acest grad.

“Înainte de toate aş dori să mulţumesc tutror celor care s-au implicat în pregătirea mea şi celor care au efectuat demersurile administrative pentru promovarea mea (Master Muntean Mircea 7DAN, dna Pető Dalma Csilla, dl Fodor Ambrozie, dl. Magyar Zsolt s.a.). Am avut o perioadă de pregătire de 4 luni în care pentru a fi perfecţionate anumite mişcări, m-am deplasat de câteva ori la Cluj, unde Master Muntean Mircea m-a sprijinit în acest demers. Ştiam că este un nou prag, un prag important nu doar pentru mine, ci şi pentru sportivii clubului meu, deoarece acum am obţinut şi dreptul de a promova instructori/sportivi , până la gradul de 3DAN. Sigur este şi o reuşită şi o implinire pe plan profesional.” – Tulkos Romeo, preşedintele C.S. King do-Lions Oradea

About Author

1 comment

alki says:

doamne fereste, asa ceva ! mari maestri in chiloti

Comments are closed.