Categories Fotbal

Florin Fărcaș: Vrem să jucăm fiecare meci la victorie!!!

„A fost un derby reuşit, am avut o echipă mult mai motivată faţă de alte derby-uri. Sigur că a fost şi motivaţia aceea de a câştiga pentru a ne asigura locul I. Nu pot să spun altceva decât că aceşti copii merită felicitaţi. Pentru noi era important să câştigăm, să cucerim cele trei puncte şi să nu ne accidentăm. Şi ultimele două jocuri le vom aborda la fel, deşi suntem câştigătorii seriei. După cum am spus de fiecare dată, noi avem un singur scop, să jucăm fiecare meci la victorie”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

După acest meci, FC Bihor rămâne cu şase puncte avans în fruntea clasamentului. Deşi au mai rămas două etape de disputat, trupa orădeană nu mai poate fi detronată de pe prima poziţie, întrucât la egalitate de puncte primul criteriu este cel al locului ocupat la finele sezonului regular, unde FC Bihor a fost tot pe primul loc.

„A fost un meci care ne-a şi făcut campioni la final. Mă bucur că am reuşit să înscriu două goluri. Aşteptăm şi cele două jocuri care ne-au mai rămas de disputat în campionat şi apoi barajele de promovare”, a precizat, după partidă şi Andrei Gheorghiţă (foto), autorul primelor două goluri din acest derby.

About Author