Categories Polo

Dezamăgire extrem de greu de acceptat!!!

Nici cei mai pesimiști suporteri orădeni nu își imaginau vreodată că Oradea poate să piardă un titlul național în bazinul propriul în asemenea hal. Este absolut inadmisibil cum s-au prezentat componenții echipei CSM Oradea, vicecampioni naționali la un meci dicisiv cu Steaua penytru un nou titlu. Să nu reușești să te ridici la nivelul competiției e una dar să fii pur și simplu lamentabil, da, repet lamentabil într-un asemenea meci este de-a dreptul hilar. În urmă cu un an, componenții Stelei câștigau în fața orădenilor. Gruparea de pe Criș a transferat o echipă întreagă de la Steaua pentru a lupta la titlul. Din păcate, undeva s-a greșit. Cu siguranță că va urma o analiză a situației și viitorul unora dintre componenții echipei nu va mai fi la Oradea.

CSA Steaua Bucureşti a câştigat al 19-lea său titlu de campioană a României la polo pe apă masculin, după ce a învins-o pe CSM Oradea cu scorul de 15-8 (4-1, 5-4, 4-1, 2-2), vineri seara, în Bazinul Olimpic ”Ioan Alexandrescu” din Oradea, în meciul al treilea al finalei Superligii Naţionale.

Steaua s-a impus cu 11-9 şi 11-8 în primele două partide ale finalei, desfăşurate în bazinul din Ghencea.

Pentru Steaua, antrenată în acest sezon de Bogdan Rath, Alexandru Ghiban, Pavel Popescu şi Gelu Lisac, a fost al şaptelea titlu consecutiv.

Medaliile de bronz au fost adjudecate de CS Dinamo, care a câştigat cu 3-0 la general finala mică disputată cu CS Rapid. Vineri, Dinamo a dispus cu 15-12 în Bazinul Rapid, prin golurile înscrise de Vrînceanu 4, Bota 2, Klutsch 2, Kari 2, Bindea 1, Ilisie 1, Luţescu 1, Pîrîianu 1 şi Jiganea 1.

About Author