Superbă festivitate la 65 ani de existență

În cursul serii de joi 25 mai la Casa Tineretului din Oradea a a vut loc un moment aniversar al clubului Crișul Oradea. Este vorba de gala aniversară a Clubului Sportiv Crişul Oradea, 65de ani de existență. Invitații au fost unu și unu, Peto Dalma directorul celor de la Crișul făcând eforturi foarte mari pentru a mulțumi pe toată lumea. Și au fost prezenți sportivi, care au dus glorie clubului, antrenori, foști conducători și binențeles din sfera de influență politică.

O festivitate organizată foarte bine, în care o parte din valorile celui mai vechi club din Bihor a arătat că sportul ar putea avea un viitor dacă nu interesant cel puțin un viitor mult mai satisfăcător. În urmă cu doi ani, la cârma clubului eta numită printr-o hotărâre de ministru, Peto Dalma consilier local din partea UDMR și cea care cândva a făcut parte din echipa de tenis de masă a clubului. Încet dar sigur s-a apucat de treabă a încercat ăncă din prima zi să lucreze la imaginea clubului și să îmbunătățească condițiile de muncă ale antrenorilor și sportivilor.

De asemenea a decis să dubleze numărul de secții și de sportivi, la ora actuală CS Crișul având 496 de sportivi legitimați. Este foarte adevărat că a și primit fonduri suplimentare de la Ministerul Tineretului și Sportului, Eduard Novak fiind și el susținut în funcție de UDMR. Rezultatele nu au fost tot timpul pe măsura așteptărilor dar un lucru este sigur, s-a făcut ordine în club și lucrurile au intrat pe făgașul normal, ceea ce denotă o organizare bună a activității și un respect pentru cei care muncesc.

Fiind o seară de gală, cele ma importante momente au fost cele a premierilor sau mai bine spous a aprecierilor muncii pe care au depus-o toți cei implicați în buna desfășurare a activității. cu siguranță că e nevoie de astfel de festivități și de implicarea tuturor mult mai activă în ceea ce privește sportul iar fuga de responsabilitate și diferitele smecherii îmbunătățite de-a lungul timpului trebuiesc eliminate.

About Author