Dezamăgirea a atins cote maxime la clubul fanion!!!

Dumnezeu mi-a martor, ziua de 27 mai va rămâne în viața mea una dintre cele mai mari dezamăgiri din fotbalul bihorean pe care le-am trăit în peste 25 de ani de ziaristică. Șoc și groază așa se poate interpreta jocul orădenilor cu Ungheni în condițiile în care pur și simplu și-au bătut joc de cei peste 5 000 de spectatori care au venit la stadion cu sparență.

În urmă cu trei zile roș-albaștrii și-au dominat adversarul la el acasă. A terminat la egalitate 1-1 pentru că au o mentalitate de echipă mică.

Fără valoare, repet fără UN ANUMIT TIP DE VALOARE.

Evoluția favoriților sâmbătă a fost una care a arătat că nu sunt pregătiți pentru a face față într-un eșalon superior. Un meci în care le-au tremurat picioarele, s-au precipitat la fiecare fază, fiecare jucător își dorea să marcheze, fiecare să devină erou. A ieșit o tâmpenie de tactică de nimeni înțeleasă. Antrenorii nu au reușit să-și motiveze jucătorii pentru a juca cu calm și inteligență în fața unei echipe muncitoare care și-a atins scopul.

Au revenit de două ori pe tabelă de la 0-1, și 1-2 pentru ca pe final de meci o gafă a lui Petruș și Nergheș să ne îngroape pur și simplu. Nu înțeleg nici acum cum e posibil să ai posesia în propria jumătate și să iei gol. După finalul jocului au început să plângă. Ce mai contează, au dezamăgit o comunitate într-o manieră pe care personal foarte dificil am posibilitatea să o accept.

Sute de spectatori au rămas după fluierul final pe stadion nevenindu-le să creadă ochilor că echipa noastră poate pierde într-o astfel de manieră. Nu au nicio scuză. Povești… Cu toții sunt vinovați de ratarea finalei de baraj, fără scuze plauzibile. Și când pe gândești că un sezon întreg i-am susținut necondiționat, oare merită. Sincer, așa la cald, eu personal cred că nu merită. E greu să spun în cuvinte ce simt și va fimai greu pe viitor să susțin aceste nume de tentative de jucători care au o șansă imensă și o irosesc absolut incredibil…

About Author

1 comment

Marius says:

Sincer,părerea mea personala e ca la nivel de conducere (club,oraș) nu s-a vrut promovarea anul acesta.banii se duc spre alt sport…

Comments are closed.