Categories Polo

CS Crisul Oradea încheie sezonul pe locul cinci

Ultimul turneu final, organizat sâmbătă și duminică aceasta a consemnat victorii pe linie a celei mai noi echipe din Superliga Națională, CSU – Crișul Oradea. 15-6 cu Poli Cluj, 18-8 cu Hello Sport și finala pentru locul 5, 11-9 împotriva celor de la Sportul Studențesc.
In urma acestor rezultate echipa noastră formata din:
1. Turculeț Daniel
2. Tokai Mark
3. Cenușe Gabriel
4. Hașaș Roland
5. Moca David
6. Chioveanu Mihnea
7. Pășcăluță Adrian
8. Csató Balázs
9. Șandru Raul
10. Dumitru Patrick
11. Costa Maximilian
12. Insinna Tommaso
13. Abrudan Șerban
14. Fitero Mihai
Goina Cosmin antrenor principal
Hașaș Marcel antrenor secund
A încheiat atât Cupa României cât și superliga națională cu cel mai bun rezultat înregistrat în ultimii 10 ani de cea de a doua echipă a orașului.
„Doresc să mulțumesc în special celor doi conducători de cluburi: doamna Pető Dalma – Cs Crișul Oradea și domnului director Sorin Buhaș – CSU Oradea pentru parteneriatul celor două cluburi fara de care nu erau posibile aceste condiții extrem de importante pentru realizarea de performante. Vreau sa felicit toți jucătorii pentru efortul depus, rezultatele obținute și implicarea de-a lungul sezonului. Pot spune că prin convocările a celor 6 jucători la loturile naționale: Maximilian Costa – lot national seniori polo pe plaja, Insinna Tommaso U20 și seniori polo pe plaja, Pășcăluță Adrian U20, Fitero Mihai, Tokai Mark și Șandru Raul U17 nivelul de pregătire și progresul sportivilor este unul semnificativ iar poloul Oradea livreaza în continuare spre înalta performanta jucători de calitate.
Totodată doresc să menționez că echipa de polo feminin a terminat campionatul national pe locul 4 după o pauză de 3 ani de participare. Și aici 5 fete au fost convocate la loturile de senioare și junioare U17 și U15 fapt care ne motiveaza și ne dă încredere pentru viitor.

About Author