Categories Alte sporturi

O inițiativă lăudabilă

Antrenori și arbitrii de taekwon-do ITF din Romania perfecționați la Oradea.

În perioada 22-24 septembrie ACS Royal Kwon Oradea, a găzduit Stagiul National de Perfectionare a Antrenorilor si Arbitrilor din cadrul Federatiei Romane de Taekwon-do ITF în frunte cu președinte Oprescu Cosmin. Componența federației s-a revăzut în orașul nostru după nici 10 zile de la opținerea titlului de CAMPION MONIDAL pe națiuni.

Evenimentul organizat in sala de sport la Scolii Generale Oltea Doamna a avut un numar de 111 cursanti de la 12 cluburi din toata tara.

Participanți și-au îmbogățit cunoștințele de instructor și antrenori sub îndrumarea Comisiei Tehnice format din Master Mureșan Alexandru 8 Dan, Lăzurcă Alin 6 Dan respectiv Ionicescu Marius 6 Dan .

Cursul de prim ajutor sustinut de Hondru Mihai 6 Dan și cel de autoapărare coordonat de Tripa Francisc 4 Dan, Fisher Arthur 4 Dan și Popa Cristinel 3 Dan a facut la fel parte din agenda evenimentului. Cursul de arbitraj s-a încheiat cu un test de promovare a cursanților sustinut in fata Comisiei de arbitraj a Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, aceasta fiind formata din: Banea Ciprian 5DAN, Popa Cristian 5DAN, Fogorosi Tibor 4DAN si Zaharia Alin 4DAN.
Delegatia clubului organizator Royal Kwon, a fost condusa de catre domnul presedinte Tripa Francisc 4DAN, iar la stagiul de pregatire au participat instructorii: Gug Bogdan 3DAN, Tripa Renata 1DAN, Kapalai Zsolt 1DAN, Ghuti Zoltan 1DAN , Tripa Kira 1DAN, și arbitrii Irimie Bogdan 1gup, Gaidos Darius 2gup.

About Author