Categories Fotbal

FC Bihor va juca cu Dinamo în Cupa României, vineri 3 noiembrie

Vă informăm faptul că Federaţia Română de Fotbal a anunţat programul etapei a doua din faza grupelor Cupei României.

În cadrul Grupei C, FC Bihor Oradea va juca pe data de 3 noiembrie, într-o zi de vineri, de la ora 20:30, cu Dinamo Bucureşti.

Meciul roş-albaştrilor orădeni cu dinamoviştii se va desfăşura la Stadionul „Iuliu Bodola” şi va avea loc astfel la lumina reflectoarelor, fiind cel de-al doilea joc pe care fotbaliştii noştri îl vor disputa în nocturnă, după duelul din prima etapă cu FCSB.

Ca urmare a faptului că jocul din cupă cu Dinamo a fost programat pentru vineri, 3 noiembrie, meciul din etapa a 11-a a campionatului Ligii a III-a, cu Phoenix Buziaş, care iniţial era programat pentru data de 4 noiembrie la Stadionul „Iuliu Bodola”, a fost amânat şi se va disputa marţi, 7 noiembrie, de la ora 14.

Celelalte partide ale etapei a II-a din Grupa C a Cupei României se vor disputa astfel:

Marţi, 31 octombire, ora 21

Oţelul Galaţi – FCSB

Miercuri, 1 noiembrie, ora 14

SCM Zalău – FC U Craiova

Reamintim că după prima etapă, în clasamentul Grupei C, Oţelul Galaţi şi FCSB au câte 3 puncte, FC U Craiova şi Dinamo, câte un punct, iar FC Bihor şi SCM Zalău, niciun punct.

Până la jocul cu Dinamo din cupă, FC Bihor va disputa însă în acest sfârşit de săptămână ultimul meci de pe teren propriu din turul campionatului Seriei a 8-a a Ligii a III-a, duelul cu Gloria Lunca Teuz Cermei, meci care este programat sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15, la Stadionul „Iuliu Bodola”, în cadrul etapei a 8-a.

„Suntem pregătiţi şi încrezători pentru jocul de sâmbătă. Ne aşteaptă un adversar destul de interesant, din punctul de vedere al stilului şi eficacităţii jocului. L-am urmărit la ultimele dispute. Este o echipă interesantă, cu jucători care au calitate şi dorinţă de afirmare. Sper însă ca noi să tratăm serios jocul de sâmbătă, să ne impunem ritmul nostru şi să obţinem cele trei puncte”, a declarat antrenorul princiapal al FC Bihor, Florin Farcaş.

Înaintea partidei de sâmbătă cu cei de la Cermei, tehnicianul formaţiei noastre se confruntă cu câteva probleme de efectiv. Astfel, alături de Andrei Gal, care vine după o operaţie, indisponibili au devenit şi atacantul Marius Hosu, cu probleme la spate, dar şi fundaşul Alex Popa, care acuză o contractură musculară.

Vă reamintim că la meciurile din campionatul Ligii a III-a preţul unui bilet de intrare la joc este de 10 lei, iar copii sub 14 ani au accesul gratuit.

About Author