Categories Fotbal

Planuri de viitor îndrăznețe pentru Claudiu Keșeru

Claudiu Keşeru, fostul internaţional, se gândeşte să continue în fotbal şi după ce a agăţat ghetele în cui.

Claudiu Keşeru a vorbit despre planurile sale de viitor: „Vreau să pun în aplicare o idee de la FRF!”

Fostul atacant al echipei naţionale s-a retras anul acesta din fotbal şi acum se gândeşte la planurile sale de viitor. Keşeru vrea să rămână în sportul care i-a dat atâtea bucurii, însă trebuie să aleagă postul care i se va potrivi cel mai bine. Fostul jucător de la FCSB vrea să devină fie antrenor, fie director sportiv.

„Încă nu m-am decis exact pe ce cale să o iau, vreau să le aprofundez pe ambele, de aia m-am şi înscris la şcoala de antrenori. Şi vreau să mai fac – chiar am înţeles că urmează, se pune în aplicare o idee de FRF – de a face un curs de director sportiv”, a declarat Claudiu Keşeru, potrivit sport.ro.

139 de goluri şi 44 assisturi sunt cifrele lui Claudiu Keşeru la Ludogorets, în cele 243 de meciuri jucate pentru clubul bulgar
Keşeru a mers la psiholog după retragerea din fotbal: ”Să îmi găsesc liniştea!”. Cu ce se ocupă în prezent
Claudiu Keşeru (36 de ani) s-a retras, anul acesta, din fotbal.

Claudiu Keşeru s-a retras din fotbal după despărţirea de UTA Arad.Keşeru, în prezent, urmează cursurile unei şcoli de antrenori, chiar dacă este tentat şi de o carieră managerială. Fostul atacant are mai multe afaceri în Oradea, locul unde s-a născut.

„Am avut o perioadă agitată în ultimul timp şi am preferat să mă retrag din lumina reflectoarelor, să-mi găsesc liniştea. La început nu-mi găseam locul, dar cam de o lună parcă m-am mai adaptat. Am şi mers la psiholog pentru a accepta tranziţia. După 22 de ani, să schimbi total modul de viaţa… e greu.

Îmi doresc să rămân în fenomen, fac şcoala de antrenori. Încă nu mi-am stabilit priorităţile, am terminat şi managementul. Văd puţin din ambele, fără să mi se creioneze drumul”, a declarat Claudiu Keşeru, în exclusivitate pentru PRO TV.

About Author