Romania șanse mari de calificare prin prisma jocului rezultatelor

Romania șanse mari de calificare prin prisma jocului rezultatelor

Echipa naţională a Elveţiei a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 1-1, cu echipa naţională a Israelului, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024. Elveţienii au fost egalaţi, din nou, pe final de meci.

Pe teren neutru, în Ungaria, la Felcsut, Elveţia a început cu un şut în bară, trimis de Okafor, în minutul 20, şi a continuat cu golul marcat de Ruben Vargas, în minutul 36. Lovitură de cap, plasată, din careu, la o excelentă centrare a lui Edimilson Fernandes. Oaspeţii au mai trimis odată în bară, prin acelaşi Vargas, în minutul 41, şi la pauză Elveţia a intrat în avantaj 1-0.

În partea secundă israelienii au cerut penalti, dar arbitrul englez Anthony Taylor nu a acordat nimic, după consultarea VAR. Gazdele s-au zbătut să egaleze şi au reuşit în minutul 88. La o fază fixă s-a centrat în careul elveţian, iar Fernandes a greşit aşezându-i mingea lui Weissman, care a egalat. Golul a fost verificat de VAR şi a fost acordat după două minute de aşteptare. În prelungiri Edimilson Fernandes a faultat dur un adversar şi a fost eliminat. S-a terminat 1-1, iar pentru Israel urmează meciul cu România, tot la Felcsut, în Ungaria, sâmbătă, 18 noiembrie.

Elveţia conduce în grupa I, cu 16 puncte, urmată de România (16 puncte), Israel (12 puncte) şi Kosovo (10 puncte). Toate echipele au disputat câte opt meciuri.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *