Categories Handbal

S-au desprins decisiv pe final de joc

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a obținut prima victorie în returul Divizia A, Seria A – ediția 2023/24. Partida cu Unirea Sânnicolau Mare, desfășurată miercuri (15.11), s-a încheiat cu scorul de 39-34.

Jocul a avut loc în județul Arad. Prima jumătate a fost extrem de echilibrată. Cele două protagoniste și-au împărțit momentele de superioritate, dar după 30 minute de joc scorul a fost egal, 18-18.

În debutul reprizei secunde s-au consemnat alte trei egalități, după care CSM-ului a reușit să se desprindă la trei lungimi. Sânnicolau a revenit și a egalat la 27 și 28, preluând apoi conducerea. Ultima egalitate s-a consemnat la 30, după care orădenii au marcat de șase ori consecutiv pentru a se desprinde decisiv.

Ciprian Aungurenci a totalizat 12 goluri, Viorel Boșca a adăugat 9, Alexandru Farcaș a înscris de 4 ori, Florin Breban a marcat de 3 ori, Ionuț Băban, Csongor Szasz, Alexandru Popa, Deniss Kirsch și Mihai Milu au marcat de câte 2 ori, iar Sebastian Sfârlea a reușit un gol pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Ioan Claudiu Stan a înscris 15 goluri!

CSM oradea are acum 18 puncte și se menține pe locul al 4-lea în clasament. Echipa antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi are un avantaj de opt puncte față de următoarea clasată. Bihorenii sunt devansați de Odorhei (24 pt), Făgăraș (22) și Reșița (21).

Următorul meci al echipei are loc sâmbătă (18.11), ora 18:00, pe teren propriu. Adversar este CSU Politehnica Timișoara. Jocul se va disputa la Arena Antonio Alexe, intrarea fiind liberă.

About Author