Categories Fotbal

Fotbalul adună bucurie și-a atins scopul

Desfăşurată cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acțiunea umanitară menită a aduce un zâmbet pe chipul copiilor și nu numai, organizată de clubul FC Bihor şi intitulată „Fotbalul adună bucurie”, şi-a atins scopul şi a strâns o cantitate importantă de jucării şi hăinuţe, pe care reprezentanţii clubului de fotbal fanion al judeţului le vor duce la destinaţie, vineri şi marţi, adică le vor dona Centrului de Zi pentru Copii de pe strada Traian Lalescu și Centrului de Zi Est Europa.

„Le mulţumim celor care ne-au susţinut în proiectul de implicare în comunitate pe care l-am anunţat înainte de sărbători şi anume „Fotbalul adună bucurie”, prin care am strâns o cantitate semnificativă de jucării şi hăinuţe pentru cei mai puţin ajutoraţi. Vineri, vom avea o acţiune în care îi vom vizita pe copiii de la Centrul de pe strada Traian Lalescu, împreună cu câţiva membrii ai lotului, iar copii vor putea să le adreseze întrebări, să-i cunoască, să-şi facă fotografii, iar săptămâna viitoare, marţi, vom fi la Centrul Europa Est”, a precizat Bogdan Bordaş, responsabilul compertimentului marketing din cadrul clubului orădean.

Reamintim că proiectul „Fotbalul adună bucurie” a fost organizat de F.C. Bihor Oradea cu sprijinul DASO Oradea, TexCycle și EuroCleaning şi s-a desfăşurat în luna decembrie. Astfel, la Stadionul Iuliu Bodola a fost aplasat un container în care s-au colectat jucăriile şi hainele aduse de suporterii clubului nostru, dar nu numai, de oricine a dorit să susţină o cauză umanitară.

Clubul FC Bihor promite să susţină pe mai departe astfel de proiecte pentru comunitate.
„Noi vom derula în continuare proiecte de implicare în societate şi comunitate, prin promovarea sportului, dar şi pentru a ajuta copii şi tinerii să înţeleagă ce înseamnă un stil de viaţă mai sănătos şi pentru a-i încuraja în această direcţie, de a face sport, dar şi pentru a încuraja comunitatea să se implice cât mai mult în societate şi să ne fie alături, nu numai nouă, ci şi turturor celor care doresc să facă aceşti paşi către comunitatea orădeană şi bihoreană”, a mai adăugat Bogdan Bordaş.

About Author