Categories Handbal

Luciditatea și efortul comun duc spre victorie

CSM Oradea a repurtat o victorie la limită în prima etapă din playoff-ul Diviziei A la handbal masculin – ediția 2023/24. Formația antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi a învins CS Medgidia, scor 24-23.

Partida a demarat modest pentru orădeni. În pofida faptului că au jucat pe teren propriu ei nu au găsit soluții în faza de atac. Oaspeții au marcat primele patru goluri ale întâlnirii. CSM-ul a reacținat și a anulat deficitul însă la jumătatea confruntării Medgidia conducea cu scorul de 11-9.

Vizitatorii au rămas în avantaj pentru o bună parte din repriza secundă. Orădenii au reușit să preia conducerea, scor 22-21, în minutul 54 al partidei. Medgidia a egalat la 22 și 23, însă Viorel Boșca a adus victoria în ultimul minut al confruntării.

Viorel Boșca a marcat 7 goluri, Emilian Turcu a punctat de 6 ori, Csongor Szasz, Deniss Kirsch și Ciprian Aungurenci au marcat câte 3 goluri fiecare, iar Alexandru Popa și George Breban au înscris câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Ștefan Moroșanu a înscris de cinci ori pentru Medgidia.

About Author