Categories Baschet

Dazamăgitor!!! Cupa rămâne interzisă CSM-ului

Vicecampioana de baschet masculin CSM Oradea a pierdut semifinala de Cupa României, cu Rapid București, la o singură posesie. Giuleștenii s-au impus cu 63-61, după un meci echilibrat.

 

Singura perioadă, în care balanța a înclinat mai serios în favoarea bihorenilor a fost cea din primele 10 minute, la capătul cărora CSM-ul conducea cu 22-15. Elevii lui Cristian Achim au avut și 11 puncte avans, iar totul părea să fie în grafic pentru ei, dar odată cu sfertul al doilea, Rapidul a căpătat încredere și a redus diferența până la un singur punct la pauza mare, scor 35-35 pentru formația de pe Crișul Repede. În sfertul al 3-lea, Rapidul a preluat conducerea cu 42-40 și a avut chiar 5 puncte în față, pe perioada ultimului segment de joc.

Oradea a egalat la 60, a mai marcat o aruncare liberă, dar Rapidul a înscris ultimele puncte, pentru un 63-61 final, ce trimite formația giuleșteană în finală. Princialii marcatori ai întâlnirii au fost Donatas Tarolis cu 21 de puncte și Erick Neal cu 12 la formația orădeană, respectiv Paulius Petrileviciuc, Tudor Somacescu și Sayeed Pridgett cu câte 13 puncte la Rapid.

Din păcate echipa traversează o perioadă extrem de modestă, fiind eliminată din Cupele Europene, iar despre jocul cu Mureșul, trebuie uitat cât mai repede. Mai mult, nici pentru meciul cu Rapid nu au reușit să-i motiveze pe jucătorii orădeni care sunt în picaj complet, din multe puncte de vedere. Cu siguranță că în viitor vor apărea și primele măsuri, pentru că este absolut jenant să faci eforturi să plătește salariile la zi și să nu fii respectat în ceea ce privește performanța.

About Author