Bilanț pozitiv pentru arcașii de la CS Crișul Oradea

 

Tragătorii de la C.S. Crişul Oradea au reuşit să-şi adjudece 10 medalii la recentul Campionat Naţional indoor de tir cu arcul pentru copii şi cadeţi desfăşurat la Iaşi. Obiectivul echipei era de 3 medalii, dar pregătirea copiilor dublu legitimaţi la C.S. Redpoint – C.S. Crişul a adăugat o plusvaloare de 200% acestui obiectiv.
Recent întors de la Campionatul European de sală, Sergiu Pallag a obţinut , firesc, medalia de aur la cadeţi compound, categorie unde a concurat pentru ultima oară, de la anul urmând să treacă la juniorat. La olimpic copii feminin, Haragos Adrienn a reuşit să se claseze a doua, adjudecându-şi medalia de argint, iar Matei Piloca şi-a depăşit propriul record, situîndu-se pe locul 1 la juniori II compound. La categoria similară a fetelor, Crişul Oradea a punctat prin Cezara Batyin (medalia de argint) iar şi Sofia Derecichei (medalia de bronz). De altfel, Matei Piloca şi Cezara Batyin au mai adus C.S. Crişul Oradea şi o medalie de aur la echipe mixte juniori 2. Rezultatele acestor tineri sportivi se datorează şi susţinerii Agroind Cauaceu, Rivolto Cons, Golde Oradea şi Liceului Sanitar „Vasile Voiculescu”.

O victorie disputată, uneori la diferenţă de câteva puncte, a fost cea a fetelor de la cadete compound, unde, după meciurile eliminatorii, Alexandra Oanea, cu 142 de puncte în finală, a fost cea care a îmbrăcat tricoul de campioană, asortat cu medalia de aur şi titlul de campioană naţională. Ea a fost urmată de Erdely Stana (SCM Deva) şi de Mara Mihociu (C.S. Crişul Oradea). Rezultatele acestor tineri sportivi se datorează şi susţinerii Agroind Cauaceu, Rivolto Cons, Golde Oradea şi Liceului Sanitar „Vasile Voiculescu”.

Tot la acest campionat, cei mai mici arcaşi ai C.S. Crişul Oradea, la divizia de copii, n-au avut nici o emoţie în a câştiga detaşat locurile I şi II (medalia de aur, titlul şi tricoul de campion – Florian Bologan, iar medalia de argint – Andrei Piloca), fiind urmaţi de Iannis Buruiană (C.S. Viitorul Belceşti).

About Author

1 comment

Felicitari C.S. Crisul Oradea pentru performantele obtinute la acest Campionat National indoor de tir cu arcul pentru copii si cadeti desfasurat la Iasi! Este o mare realizare pentru echipa noastra sa aducem acasa nu 3, ci 10 medalii, ceea ce demonstreaza nivelul foarte bun al pregatirii noastre. Suntem mandri de sportivii nostri dublu legitimati la C.S. Redpoint – C.S Crisul, care ne-au adus o plusvaloare de 200% la obiectivul nostru. Un mare bravo lui Sergiu Pallag pentru medalia de aur la cadeti compound si lui Haragos Adrienn pentru medalia de argint la olimpic copii feminin.

Comments are closed.