Categories Polo

CSM-ul nu reușește să pună probleme granzilor din capitală

CSM Oradea a fost învinsă de Dinamo București în penultima etapă din sezonul regulat al Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2023/24. Partida s-a desfășurat sâmbătă (23.03), la bazinul Dinamo din capitală și s-a încheiat cu scorul de 14-11.

Bucureștenii au fost în control pe toată durata meciului. Dinamo a înscris primele trei goluri, după care CSM Oradea s-a apropiat la 4-3 și 5-4. A urmat o nouă desprindere a gazdelor, de această dată decisivă, scorul devenind 9-5 la începutul celei de-a 3-a secvențe. De aici Dinamo a rămas în control, menținând ecartul de patru lungimi până spre finalul partidei.

Filip Gardasevic a înscris de 3 ori, Mihnea Gheorghe și Istvan Szabo au punctat de câte 2 ori fiecare, iar David Belenyesi, Petar Velkic, Vlad Dragomirescu și Ferenc Czenk au marcat câte 1 gol fiecare pentru CSM Oradea. De la învingători principalul marcator a fost celebrul Radu Cosmin, autor a trei goluri.

Filip Gardasevic a fost sancționat cu cartonaș roșu pentru comportament nesportiv față de oficialii partidei. Astfel, jucătorul muntenegrean va fi suspendat o etapă, urmând să absenteze la meciul cu Steaua București.

CSM Oradea suferă al 2-lea eșec stagional în Superligă. Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor primește vizita Stelei București, vineri (29.03), ora 20:00. Meciul se va desfășura la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu. Intrarea este liberă.

About Author